Cégünkről:

A cég 1969-ben jött létre, mint családi vállalkozás.


A vállalkozás immár 40 éve töretlenül fejlődik, alkalmazkodva a piaci, szakmai változásokhoz és vevői igényekhez. Mára Dél-Magyarország egyik legnagyobb kőfeldolgozó üzemévé nőtte ki magát.

Az igény felléptével a cég 2008-ban romániai telephellyel bővült. Az ottani bemutató telephelyünkön síremlékek bő választéka látható. Cím: Arad-nagyváradi országút mellett (E 79-es út, 19-es km-nél) a GARDENDO kertészet mellett. Tel: 0735 78 11 15 www.hungarogranit.ro


Anyagkészletünk-jelenleg mintegy 60 féle gránit és márvány, a világ számos országából érkező anyaggal folyamatosan bővül.

A 20 főnyi alkalmazott és a legmodernebb csúcstechnológiával felszerelt gépek segítségével napra készek vagyunk minden igényt kielégíteni. Több megyéből érkező viszonteladót szolgálunk ki évek óta. Hozott anyagból bérmunkát is vállalunk.


A munkafolyamatokat egy 1800 m2-es, daruzott csarnokban végezzük. Gépi felszereltségünk a következő: egy 3500 mm-es vágótárcsa, automata síkcsiszolók, élcsiszolók, profilmarók, 600-as és 1000-es vágótárcsák, karosgépek, CNC-csiszoló és CNC-drótvágó

 Hungaro Granit