2017 | 12 | 13
MINYA GÁBOR EV.

GINOP-1.2.2-16-2017-00102

Sajtóközlemény

KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁS MINYA GÁBOR EGYÉNI VÁLLALKOZÁSÁBAN AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR ÁLLAM TÁMOGATÁSÁVAL, AZ EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP TÁRSFINANSZÍROZÁSÁVAL

Minya Gábor egyéni vállalkozó 10,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása" című, GINOP-122-16 azonosító számú pályázaton a Széchenyi2020 keretében. A 21 millió forintos összköltségvetésű beruházásból, 50%-os támogatási intenzitás mellett a "Kőmegmunkáló gép beszerzése Minya Gábor egyéni vállalkozásában" című projekt valósult meg.

A projekt célja vállalkozás kőmegmunkáló gépparkjának további bővítése, ezáltal a termelési kapacitás növelése. A növekvő piac megköveteli a minőségi és gyors termelést, melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai kapacitással rendelkező termelő berendezések megléte. Az EU és Magyar Állam támogatásával korszerű és hatékony termelő gépet vásárolhatott vállalkozásunk. A projekt keretében egy kőmegmunkáló, élcsiszoló gép beszerzésére került sor. A beruházás megrendelés-állományunk növelését és kapacitásunk bővítését biztosítja, illetve a megrendelések hatékonyabb, minőségi teljesítését segíti elő. A projekt 2017. november 28-án, a kőmegmunkáló, élcsiszoló gép üzembe helyezésével eredményesen megvalósult.

2017 | 02 | 03
MINYA GÁBOR EV.

GINOP-1.2.2-15-2015-02020

Sajtóközlemény

Kapacitásbővítő beruházás MINYA GÁBOR EGYÉNI VÁLLALKOZÁSÁBAN az Európai Unió és a magyar állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával

Minya Gábor egyéni vállalkozó 37,32 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása" című, GINOP-122-15 azonosító számú pályázaton a Széchenyi2020 keretében. A 53 millió forintos összköltségvetésű beruházásból 70%-os támogatási intenzitás mellett a "Kapacitásbővítő beruházás Minya Gábor egyéni vállalkozásában" című projekt valósult meg.

A projekt célja vállalkozás gépparkjának bővítése, ezáltal a termelési kapacitás növelése. A növekvő piac megköveteli a minőségi és gyors termelést, melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai kapacitással rendelkező termelő berendezések megléte. Az EU és Magyar Állam támogatásával korszerű és hatékony termelő és anyagmozgató gépeket vásárolhatott vállalkozásunk. A projekt keretében egy homlokvillás emelő targonca, és egy kőmegmunkáló, élcsiszoló gép beszerzésére került sor. A beruházás megrendelés-állományunk növelését és kapacitásunk bővítését biztosítja, illetve a megrendelések hatékonyabb, minőségi teljesítését segíti elő. A projekt 2017. február 3-án, a kőmegmunkáló, élcsiszoló gép üzembe helyezésével eredményesen megvalósult.

 Hungaro Granit